Hejsan!!

Hej!! Idag har ju Harmoni kommit hit. På förmiddagen och lite på eftermiddagen så har pappa och jag fixat i stallet. Satt upp lite hyllor och sånt. Vi red ut först när Moa och Harmoni kom och det ick bra. De var lugna och snälla. Sen släppte vi ihop dem och de gjorde typ ingenting. De åt mest. Men sen kom Toy på att han INTE tänker släppa Harmoni i närheten av Salsa än. haha lilla knäppo. Men det går nog över snart. Nu springer de lite i hagen och busar. De är sååå SÖTA!!! Det här blir nog bra tror jag. Det känns skönt...
 
Söta BÄSTA Salsa!!<3

Tävlingen

Tävlingen idag då. Det gick väldigt bra faktiskt. Jag var ovanligt nervös idag typ hela tiden. Första regionala och första 80 cm. Det gick som sagt bra. Vi peta tvåan men var felfri resten av banan. Alltså ingen rosett men är nöjd ändå. Nu ska jag sova så godnatt. Träffade även Blondie. Saknar henne. Bilden är på Blondie från idag.


Hoppträning

Hej!! Nu ska ni få höra om världens BÄSTA hoppträning... Haha!!
 
Gick jättebra faktiskt. Vi började med att hoppa 5,5 meter sak vad den nu heter. Den heter typ femmonhalva. Jaja jag vet inte men i allafall. Oxern i slutet låg kanske 80-85 cm!! Det gick väldigt bra. Trodde nästan att hon skulle stanna på oxern men det hade inte Salsa en tanke på utan hon hoppade jättefint över. Sen hoppade vi lite stuts vilket gick bra. Som ni kanske vet så har Salsa och jag varit skitdåliga på stuts men nu går det jättebra!!! Får se om jag kan visa en film från första gången jag hoppade stuts med henne och nu. (Nån av de senaste gångerna). Vi hoppade även vattenmatta. Hon kollade liiiiittttteeee på den första gången men sen slutade hon titta och hoppade. Sen hoppade vi en gul oxer med röda skärmar under. Här blev jag FÖRVÅNAD. Vi hade hoppat vattenmattan och är på väg till gula oxern med skärmarna. Vi kommer lite snett och oxern ligger på ungefär 80-85 cm. Var nästan helt säker på att hon skulle stanna eftersom vägen dit blev så krokig men nej då. INTE min ponny. Hon bara kastar sig över som ingenting. DÄR blev jag rent ut sagt förvånad över min lilla fegis. På slutet hoppade vi bana och det gick bra. Hade som sagt två ner totalt. Båda gångerna på VATTENMATTAN. Den som hon tycker är läskig och brukar hoppa HÖGT över river hon. Jaja är ändå SKITNÖJD över henne. Känns jättebra inför imorgon. Det jag behöver tänka på är att HA tempot redan från början och att rida BRA vägar. Då kommer det gå kanon!<3
 
Pluttan! Älskar dig Salsa!!! Du och jag mot VÄRLDEN!<3

Snart...

Äre stallet som gäller. Rida ponnyn( eller bara gå), smörja, packa för imorgon, borsta och mocka boxen. Ponnysarna stog inne igår eftersom de var svettiga och det var kallt ute.  Inlägg om hoppträningen kommer sen... Kan ju i allafall säga att det gick bra.  Alicia kommer hit och sover här inatt och sen följer hon med till tävlingen imorgon!!!!! KUL...
 
Söta ponnyn...

10 saker ni inte visste!!!

1. Jag har flyttat EN gång och det var bara över vägen. (typ 50 meter)
 
2. Salsa har hoppat 1.10 med Gry!
 
3. Salsa hatar vatten och lera.
 
4. Blondie gillade inte att bli borstad så hon hotade att sparka hela tiden.
 
5. Jag blev sparkad av Tingeling en gång när hon skulle sparka Blondie. Det konstiga är att det kändes bara som att bli träffad av svansen men sen började det svullna!
 
6. Jag har ALDRIG gråtit så mycket som när Blondie flyttade.
 
7. Salsa har bockat av mig FYRA gånger.
 
8. Jag har spelat piano i tre år men slutat nu.
 
9. Salsa och jag höll på att dö en gång.
 
10. Jag har åkt fritt fall på Gröna Lund och nu har jag en tröja med en bild på mig när jag åker den!!!
 
Haha lite saker som jag hoppas ni inte visste...

Skolan

Sitter i arbetsrummet och typ chillar. Snart ska vi ha bild. Efter det språk och sen HEM!!! Skönt . Fixa till tävlingen . Smörja och packa. Sen skritta och trava Salsa barbacka. Hoppas att de två sista lektionerna går fort. För nu vill jag hem!!!

See you

Godmorgon.

Har vaknat ätit frukost och klätt på mig. Snart ska jag ner till bussen. Mot den TRÅKIGA skolan. Hoppträningen igår gick super. Två ner och noll stopp. Skitnöjd. Skriver mer om det sen. Imorgon hoppar jag 80 cm på skogslotten. Bara 6 starter i min klass!!! Önska mig lycka till???

/ Julia

Tänk...

Om Salsa kunde växa lite tilll, blit starkare i ryggen och smalna av lite. DÅ hade hon varit ännu mer perfekt om det nu går. Salsa behöver verkligen stärka sin rygg. Jag vet hur men jag gör det inte så ofta. Vi måste GARANTERAT ut och klättra mer bakar upp och ner, fram och tillbaka. DET får hon muskler av. Sen måste vi även jobba formen. Går hon i form och JOBBAR med ryggen kommer hon få jättebra muskler i den. Och när hon får muskler kommer hon ORKA ta i mer när vi hoppar och då kommer vi kunna hoppa högre. Dressyren igår. Hon började söka sig neråt och gick i form ett tag. Det är BRA när hon vill själv. Salsa är en sån ponny. Hon gör lite osm hon själv tycker och tänker. Vill hon inte gå i form då gör hon INTE det. Vill hon äta gräs då GÖR hon det. Hon är sån. Och det är det som är så bra med henne. Hon är lite speciell. HON vet vad hon vill och viker sig inte i första taget. Hon behöver en BESTÄMD ryttare. Jag är inte ALLTID jättebestämd men det har blivit bättre. Salsa lär mig RIDA! Blondie lärde mig att bli MODIG! Jag älskar er.
 
Sen kommer vi ju till hoppningen. Hon har ju börjat stanna lite nu och jag tror det beror på att hon inte riktigt orkar hoppa upp sig så mycket som hon behöver. Och så tycker hon att det är lite läskigt. Det är där jag gör fel. Jag VET att hon kommer titta på hindret. Jag känner det på mig och då gör jag mig beredd. Jag tänker att om hon stannar nu så måste jag varra beredd. Det är ju självklart därför hon stannar. Right?? Är jag bara på henne mer och VISAR henne att jag vill att hon ska hoppa så kommer det gå BRA. Det vet jag! Hon kan min lilla ponny. När jag säger lilla menar jag faktiskt lilla. Nu tänker ni väl men Salsa är väl en D-ponny.
 
Ja, det är hon men hon är BARA 141,5 cm i mankhöjd så hon är ganska liten. Åtminstone för att vara en D-ponny. Hur högt tror NI att jag kommer kunna hoppa med Salsa om ett halvåR??
 
Hur långt tror ni vi har tagit oss i dressyren om ett halvår???
 
 
Kan även avslöja en sak. I vår så ska jag göra en dressyrstart med Salsa! Är redan lite nervös men vi ska göra vårat BÄSTA!!! Haha bara lite kul och se hur det går.
 
GLÖM inte att svara på frågorna jag har haft!!<3
 
 
/ Julia
 
 

Hemma!!

Tja!!!!!! Sitter och gör spanska läxan! Haha rätt så lätt faktiskt. Längtar INTE till nästa vecka då vi har TVÅ prov. Not so funny! Hehe. Tagga hoppträning snart då! Skitkul asså!!<3<3 Hoppas att jag får hoppa en 80 bana och så får vi se lite sen. Hon får inte gå FÖR hårt idag eftersom vi tävlar på lördag!! 80 cm (L:D) regional!! NERVÖS. Men det går nog hyfsat bra ändå kan vi ju hoppas. Innerst inne hoppas jag ju på att bli placerad men det jag mest bryr mig om är en felfri ritt. Hoppas på det BÄSTA!! OCH då hoppas jag att ni här på bloggen HEJAR på mig. På Söndag kommer Moa hit med Harmoni. Ska kanske berätta lite mer om dem sen när de har flyttat hit och vi har lite mer bilder på henne. Sen undrar jag VARFÖR är det typ ingen som läser?? Från mitt rekord till typ 4-5-6 stycken bara. Riktigt missnöjd. VAD kan jag förbättra??
 
Fler långa inlägg, videosar, frågestunder, hissar/dissar, outfits, presentaion om alla i stallets hästar och mig själv?? HJÄLP mig nu. Bloggar jag för sällan?? Fler bilder? Mindre bilder? Hjälp mig SNÄLLA!!!!
 
Jaja nu ska jag göra nåt skoj sen kanske jag skriver ett INLÄGG!!! Lite längre kanske.
 
 
Ska jag göra utmaningar?? Ni kommenterar utmaningar som jag gör. Om de inte är helt idiotiska grejer.
Haha
 
Lite förslag från mig men vill ju veta vad NI tycker!!!
 
Chao!<3
 
Puss pårej Salsa!<3

Tjenare

Hej!!! Första lektionen idag. Chill!!! Vi fick sluta typ en halvtimme tidigare. Nästa lektion börjar om en timme!!!! Rätt chill. Emma och jag sitter i arbetsrummet. På torsdag nästa vecka tar Emma och jag bussen till stan. Tagga hoppträning sen då. Kul!!!!

Bye!!

Dagen

Har typ varit lite stressigt. Sprungit 5,5 km idag!! Jobbigt. Sen kom jag hem och då hade jag en halvtimme på mig att äta och sen dags att ta in Salsa. Borstade henne och sen kom Maria. Dressyrträning för henne. Kul och nyttigt. Gick väl inte jättebra men är nöjd. Man lär sig ju väldigt mycket. Sen fixa Salsa igen och nu äta. Har ont i huvudet. Imorgon TAGGAR vi hoppträning och på lördag taggar vi tävling på skogslotten!!! Kul.


Tack!!!

Tack Alicia!!! Jättefint skrivet!<3 Verkligen ÄLSKAR dig gumman...
 
Min dag idag då. Efter skolan så drog mamma och jag in till jööks. Köpte en väst, röda huvan till schabraket och ett par jodphurs. Köpte en saltsten också så det blev lite smått och gott!!! ÄLSKAR att köpa grejer men tyvärr blir man rätt så pank på det. Whoops! Emma och jag är sams nu. Hon tyckte det var ett onödigt bråk men jaja. Det finns säkert nåt gott med att bråka. Det är vad jag tror i alla fall!! Nu LÄNGTAR jag efter att hoppa in i duschen och NJUTA ett tag. Ska bli skönt. Helt hästfri idag. Imorgon dressyrträning! Ska bli kul att testa rida för Maria. Känner henne från " förut" eller vad man ska säga men inte som ridlärare. Så det ska bli spännande och se vad hon hittar på!
 
Nu ska jag DUSCHA!!!!
 
Älskar er!<3

Gästbloggning!!

Nu är det Alicia som skriver, Julias syssling. Jag har fått lov att gästblogga här och valet om vad jag skulle skriva om vad självklart: JULIA!! ;)
 
Allt började med att jag och min familj flyttade till gården där Julia bor. Vi kände typ inte varandra fast vi är sysslingar. Första gången jag var med och tittade på huset kommer jag i håg att Julia och hennes bror Ludde var med och vi satt i fönstren i huset och var lite småblyga men vi lekte ändå lite. Vi flyttade dit och vi lärde känna varanda jättesnabbt. Sen dess träffades vi nästan varje dag. Vi i princnip bodde hos varandra. men det är inte förns på senare år som jag VERKLIGEN har känt mig som hemma hos familjen Edvardsson. Jag kan deras hus nästan bättre än Julia själv och dom är verkligen som en andra familj. Två extra föräldrar och tre extra syskon ;)
 
Julia och jag kan varandra utan och innan och det är både skönt och jobbigt. Det som är skönt är att vi är som syskon och hur mycket vi än bråkar och är sura på varandra så håller vi ihop. Vi säger verkligen vad vi tycker till varandra och ingen blir sårad för det. Julia skulle kunna säga till mig att: "den där tröjan passar inte med det där linnet" och jag skulle inte ta illa upp. Jag skulle ta till mig, vad hon än säger så förstår jag, även om jag inte alltid håller med. Vi kan ha djupa diskussioner om saker och ting och även bråka om minsta lilla. Men det är härligt på sitt sätt ;P
 
Nu har jag flyttat till Sörping och vi är inte med varandra lika ofta längre. Jag känner mig ändå lika hemma hos dom som hos oss. Kommer aldrig släppa taget om dig Julia och vad som än händer så vet du att jag finns om du vill prata om nåt!!
 
Kände att jag hade kunnat sitta i timmar och skriva men jag kortade ner det hela ganska mycket... Jag älskar dig JullanPullan, glöm aldrig det!!
 
//Alicia;) aallroundgirl.blogg.se
 
Världens bästa, tillsammans är vi oslagbara!!! <333333333333333333333

Chill!

 
Chillar!! Skolan är ju rätt så chill ändå faktiskt. Åtminstone på rasterna. HAha! Måste till biblioteket efter skolan och lämna en bok... Sen drar jag  inte till Hööks med bästa mammis!!! Salsa vilar idag. Det förtjänar hon lilla plutt. Orientering på idrotten idag. Suger på att orientera... Haha men får väl försöka hitta.
 
På tal om idrott. Våran idrottslärare förknippar mig med att springa in i träd. Varför?? Joo för igår så sa jag att jag kan inte springa och titta ner på kartan samtidigt. Jag kommer säkert springa in i ett träd... Och därför förknippar han mig med det!! Haha
 
Vad gör ni??

Alice!

Nu tänkte jag att ni skulle få veta vem Alice är. Hon är ingen människa. Hon är ingen häst heller och inte en av våra kaniner... Vem kan hon då vara??
 
Joo. Hon är min ko. Ja, ni hörde rätt. En ko är hon. Men inte vilken ko som helst.
 
Min morfar driver en gård med över 100 kor. För några år sen visste jag vad varenda ko hette men det var innan hästarna. Alice föddes 2009 och är alltså 3 år. Hon har varit som "min" ända sen dess. Det började i lilla "kalvgömman" där bara kalvarna kan gå in. Alice låg i ett hörn och jag satt där och gosade och klappade på henne. Hon var såååå söt. Jag hämtade borstar och borstade henne. Efter ett tag började jag öva henne på att jag lyfte benet på henne. Som att jag skulle kratsa hennes "klövar"!! Haha. Hon var jättesnäll och gjorde så gott hon kunde. När alice var kviga. Hade alltså blivit nästan ett år så satt jag på henne. Hon stod och åt och brydde sig inte om vad jag gjorde. Så där satt jag. Alice är den FÖRSTA och ENDA ko som jag har suttit på. MEN tillsut blev Alice nog lite för tam. När morfar skulle strö inne hos korna var Alice JÄMT ivägen. Haha. Lilla sötis. Hon stod precis där morfar skulle köra och vägrade flytta på sig. Hon ledde även iväg alla kossorna en dryg kilometer eller två. ut från hagen alltså. De stod och slickade på min slöjdlärares brevlåda. De kom till och med och flög med helikopter över korna. Whoops! Alice då. Du är ju för go... Jag gosade mycket med henne. Jag va med henne i hagen. Borstade henne och oysslade. Hon är verkligen VÄRLDENS snällaste ko. Jag har suttit på henne flera gånger och hon är BÄST!! Nu är hon på sommarbete och vi hoppas VERKLIGEN att hon får en kalv i år. Hennes första kalv dog tyvärr... Och förra året fick hon ingen så vi hoppas att hon får en i år!<3<3
 
Hittade ingen bild på Alice men får ta de här två istället. Vit Felicia, och brun Elin!!<3 Söta va??
 
/ Julia

Godmorgon

 
Ny dag idag. Vi tar nya tag och försöker se positivt. Vet inte om jag blir sams med E idag men om hon låtsas som att ingenting har hänt DÅ blir jag riktigt sur och då tänker jag tala om för henne vad som faktiskt hände igår. Skitsamma om det gör ALLT värre. Jag behöver ju inte va med henne jämt. Finns ju faktiskt fler att va med. Världen handlar ju inte bara om E!!! Jaja ska göra det bästa av dagen. På eftermiddagen åker mamma och jag till stan och köper en ny väst åt mig på Hööks!!! Kuligt!! Nu måste jag sticka till bussen men vi hörs under dagen. Idag kommer det ut ett inlägg om en jag gillar!!<3 Inte en kille utan ett djur<3 Haha
 
Love was when I saw you... Salsa<3
 

Nattat!!

Nu har vi nattat hästarna. ( gett de kvällsmat) Våra hästar går fortfarande ute dygnet runt men ska få komma in nästa vecka. Hur går era hästar just nu???? Kul att veta. Imorgon ska jag va med Tekla i skolan!!! Kul kul. Go tjej det där. Här får ni en bild på Tekla och hennes häst.
 
Sötisar!!!!
 
/ Julia

Inne!!

Lång dag idag. Men hallå vad gör det liksom... Haha!! Har nyss varit ute och gått promenad med Salsa!! Hon skötte sig fint men åt lite när hon inte skulle... Haha men det är okej. Idag är en sån dag när jag inte bryr mig så mycket. Det kan bero på det som hände på bussen förut. Jaja vill bara glö,,a det. Fast jag vill ändå komma iåg det.
 
Statistiken var bättre än på läääännngggeee idag!!!! Wihoo!<3<3 Slog det med FYRA besökare så är riktigt nöjd...
 
Tack alla en än gåmg! Love you all
 
/ Julia
 
Gud vad sugen jag blev på glass när jag såg den här bilden...

YES!!!!!

VI slog rekordet!! Tack alla som har kollat bloggen idag!!! Älskar er. Nu ska jag bara välja en som ska få skriva ett gästinlägg!!!
 
 
 

4 TILL!!!!

 
Sen är rekordet slaget!!! Kom ihåg att den som skriver bäst förklaringtill vad de gillar/ inte gillar får en länk!! Eller vill ni kanske hellre skriva ett gästinlägg. Vad skulle vara roligast???
 
Vi gör såhär. Om jag slår mitt besökrekord idag så bestämmer jag en som ska få skriva ett gästinlägg på bloggen!!<3<3 Kul va??
If you just belive It you can do everything!

7 TILL!!!!!

Sju besökare till och jag slår rekordet!!!!!! Är alltså lite bra att jag skriver lite längre inlägg. Vad tycker ni om bloggen då???? Den som har bäst förklaring till vad de gillar/ inte gillar med bloggen får en länk!!!!
 
Kul va, eller????
 
Sen undrar jag även hur många av er som egentligen vet nåt om mig. Vill ni kanske att jag gör en " presentation" hur det nu stavas om mig????
 
Svara nu och kom ihåg att vinnaren får en länk!
 
Simply one of the best!!!
 
Simply one of the best TOO!!<3
 
Love you two...
 
/ Julia

SÄger TACK!

Till alla som tror på mig. Som sitter allra närmast mitt hjärta. Till er som står upp för mig i vått och torrt. NÄR som helst. Till er som älskar mig för den jag är. Även om jag inte är världens snyggaste... Ni står upp för mig ändå. Jag säger tack till er som litar på MIG. Till er som tror på mig. ÄVEN när det går dåligt. Till er som stöttar mig. Ni som inte bryr er om vad alla andra tycker om mig utan gillar mig ändå. Ni som bryr er om mig. När jag är ledsen och när jag är glad. Ni som tröstar mig när jag bara vill dra härifrån. Försvinna<3 Till er som finns för mig vad som än händer. Till er som jag kan säga ALLT till.
 
Det är NI jag ÄLSKAR mest i hela världen. Ni bryr er verkligen inte om vad nån annan tycker om mig. Ni finns där ändå. Det finns TVÅ personer som vet ALLT om mig. Jag har sagt ALLT till dem. Vi har bråkat, skrattat, busat runt och haft det allmänt skoj... ÄLskar er brudar!!! Kommer ni ihåg sista natten Alicia bodde här. Vi festa!!! Åt kladdkaka, körde singstar och busa!!! Snacka en massa... Om ALLT!!!! V ihar bråkat so many times så jag vet inte hur MÅNGA!!!!! MEN jag älskar er ändå. Vi har gråtit ihop, tröstat varandra och JAa finns inte ORD för hur mycket jag älskar er... Kommer ni ihåg när vi hade Hästarna. När vi fotade med dem i klänningar. Hur KUL var inte det???? Kommer ALDRIG glömma alla roliga minnen vi har ihop! ALicia och Ebba! Utan er TVÅ skulle jag inte vara mig själv. Nåt skulle saknas. NI<3
 
Best friends forever. Together no matter what!<3
 
Love you<3

Jaa du!! Tycker alla borde tänka lite på det här.

Ibland är livet bara helt förjävligt. Då man känner att man bara vill komma bort från ALLT. Gå ut i skogen, bygga en koja och bo där ett tag. Slippa allt. Bara ´kunnna släppa taget och inte behöva ha koll på allt och alla. Jämt och ständigt. Varje dag året om. Så känner jag just nu. Jag blir sjukt ledsen inombords när nån gör nåt sånt här mot mig. Då vill jag bara släppa ALLT!!! Blir även sjukt trött på personer som tror dem vet allt. ALLTID ska vara bäst och tål inte att dem har fel. Då vill man bara försvinna. Och när man hamnar i en sån situation när man inte vet vad man ska säga eller göra och personen blir sur på än vilket som så blir man också så där...
 
Nån som känner igen sig??
 
Jag kan sakna tiden när man var liten ibland. Ingen brydde sig om hur man såg ut, hur man va eller vad man gjorde. ALLA var sig själva och sålänge man hade kul var det ingen som brydde sig om nåt annat... Saknar den tiden. ALLT car rätt och inget var fel. Man hade kul. Man bråkade fortfarande mycket men inte lika allvarligt. Man tog inte lika hårt på det och blev man sur på nån var det bara att vända sig till nästa och va med den istället... Så lätt livet var då.
 
Saknar även tiden när mormor och jag var ute i skogen och plockade svamp var och varannan dag. JAG kände igen ALLA stigar i hela skogen. Det minnet blir bara sämre och sämre. Kan det bero på det. Att man inte är lika ofta i skogen längre??? Man går bara på samma stigar och upptäcker aldrig nåt nytt... Jaa kanske det. Nu har ju livet gått vidare. Det ENDA ungdomar gör nu för tiden är datorn! Där måste det bli ändring. Livet ut kan man ju inte bara ha sett en dataskärm. JAG har sett skogen. Alla vilda djur och ´massa coola saker. Vissa skulle bli förvånade om de såg ett rådjur. Ett rådjur ser jag var och varannan dag. OCH det är inget konstigt. Men jaa som sagt livet håller på att förändras. Så är det bara och det kan inte JAG ensam ändra på. Tillsammans kan vi kánske ändra på en liten deel av världen. Men då måste alla sammarbeta. Vilket troligtvis inte går eftersom människor knappt hälsar på varandra längre. Min spanskalärare berättade en så typisk grej.
 
Vi i sverige: Om vi står och väntar på bussen går vi ju bara och ställer oss. Vi hälsar inte på varandra utan vi går bara dit.
 
De i England: Om det står och väntar på bussen bryr de sig inte om man inte känner varandra. De kan prata på om allt möjligt. Gisela (min spanska lärare) Hade stått och pratat med en engelsman som hade berättat om sin barnbarn och lite sånt... Snacka om att vi är olika beroende på vilket land man är i. Haha!!! En sån där typisk grej egentligen.
 
What doesn't kill you makes you stronger!! DE orden betyder sjukt mycket. Tycker alla borde tänka på de ibland. Utan de hade jag gått och tjutit nånstans!!
 
/ Julia

What doesn't kill you makes you stronger

Har lust att bara sätta mig och tjuta nån stans!! Låsa in mig i mitt rum och lägga mig i sängen, begrava huvudet i kudden och TJUTA!!! Så känner jag just nu...
 
Allt började såhär...
Jag hade precis gått på bussen nu efter skolan. Jag skulle som vanligt sitta med E som jag alltid sitter med typ. Men då kommer en annan tjej och sätter sig bredvid mig. Jag sa att jag skulle sitta med E som jag alltid gör. Men den andra tjejen sitter kvar men säger att hon ska flytta på sig. E går på bussen och jag säger att Den andra tjejen snart ska flytta på sig. E tittar bara på mig och svarar inte ens. Hon bara liksom. Äru dum i huvudet eller?? Varför skulle jag sitta med dig? Typ en sån blick fick jag. Den andra tjejen flyttar på sig och säger till E att hon kan sitta med mig nu om hon vill. Men E bara tittar på henne som att hon vore helt dum i huvudet som säger att hon kan sitta med MIG nu!!! E och jag kanske skulle till stan imorgon. MEN på bussen hör jag henne bestämma med en annan tjej att de ska rida ut imorgon. Hon säger inte ens hej då till mig när hon går av...
 
Förstår ni att jag bara vill sätta mig och tjuta. ÄR trött på det här. Om E inte slutar vara sur på mig snart så kommer jag inte sluta va med henne men kanske inte LIKA mycket. Hon har fått sjukt många chanser nu. HON har varit sur på mig 1511 gånger men jag vet inte vad jag har gjort HÄLFTEN av de gångerna. Ditt val E så kom inte och säg att det var mitt FEL att det blev såhär. För då kan DU skita i att prata med mig igen... Sista gången som nåt sånt här händer. Egentligen borde jag inte ge dig en till sista chans... Vet inte om jag fixar att du blir arg på mig igen. OM och om och om igen har jag fått stå ut med det här... Nästa dag vet du inte om att du var sur på mig igår utan då är allt bra eller????? Så har jag uppfattat det här! NU är jag trött på det...
 
But, What doesn't kill you makes you stronger!
 
<3
ÄLskar ALLA som ger mig en ärlig chans. SOm är med mig för den JAG är och inte sviker mig för småsaker. De som jag kan berätta ALLT för. Ebba du är en av dem... Du vet allt om mig nästan. jga kan säga ALLT till dig och jag ÄLSKAR dig för den du är. Love all who stand up for me!
 
/ Julia

Emma!

Det här inlägget är till dig Emma!
 
Jag träffade denna underbara tjejen i början av femman. Hon skulle börja i min klass. Vi blev kompisar ganska fort och jag märkte att vi hade nåt gemensamt. Hästarna förstås. Vi va med varandra på rasterna. Ofta pratade vi häst. VI hade KUL!!!! Emma hade då en häst som heter Santino. Den har hon nu tyvärr sålt... Tråkigt MEN. Hon har en ny häst nu. En D-ponny som heter Dundee! Han är en conemara på 7 år. Och är ganska pigg. Emma har snart haft denna hästen i ett halv år. Nu går Emma och jag i samma klass fast nu går vi i sjuan.
 
Emma är en underbar person och hon är verkligen BÄST!!! Kommer nog alltid vara bra kompis med henne. Jaa det här var lite om Emma och Dundee!!!
 
Puss på er!!

Godmorgon!!!

Har vaknat typ nyss och ska äta frukost. Sen ner till bussen och efter det till skolan... Inte skitkul men får väl försöka stå ut! Sen direkt hem rida ponnyn. Bara lite lätt travarbete på gärdet. Imorgon vilar hon. På onsdag är det dressyrträning! Kul eftersom jag aldrig tränat dressyr för tränare med henne. Torsdag hoppträning. Fredag trav och liiiiite galopp. Jobba volter få henne mjuk. Lördag. Tävla skogslotten!!! Regional L:D (80cm). Söndag skritta och trava henne barbacka. Lite lätt bara. Jaa såhär ser min vecka ut på ett ungefär!
 
Jag innan skolavslutningen!!!
Söt ponny i vintras!!
 
´/ Julia

Godnatt

Nu ska jag sova. Idrott imorgon... Orkar inte!!!! Men men måste väl eller?? Jaja men godnatt i alla fall.

Fullt upp!

Hej!! Har haft fullt upp hela dagen. Ebba sov hos mig inatt och vi vaknade väl runt tio imorse. Typ chillat runt på förmiddagen bara. Tatt det lite lugnt. Sen vid ett skulle Elsa provapårida så då fick jag följa med och leda henne. När vi kom hem direkt till stallet och städa lite där!
 
Idag har även Moa och Harmoni varit här och tittat på stallet. Nu är det HELT säkert att de kommer hit. De hade ju med sig Harmoni så vi red ut en ganska lång sväng i skogen. Hästarna gillade varandra direkt. Det märktes. Alla mådde jättebra tillsammans och ingen visade nåt tecken på att ogilla nån av de andra. Så skönt. Första gången de träffar Harmoni och vi kunde skritta alla tre i bredd utan jättelång avstånd. Vi avslutade ridturen med lite trav och galopp på gärdet. Gick bra och hästarna var pigga och glada. Sen kom vi ju tillbaka till stallet och fixade hästarna och sen skulle de åka. Vi gick ut allihopa och Toy och Salsa stog själva i stallet ett tag. När Moa har lastat Harmoni så hör vi hovsteg och gissa vem som travar ut ur stallet... Joo Toy förstås. Han har alltså knutit upp grimskaftet och travat ut efter Harmoni. Sötisar. Är inte helt bestämt än när de ska flytta hit men det återkommer jag med!!!
 
Nu ska jag äta pizza och sen ska jag mysa lite. Kanske kolla lite på Twilight!<3<3
 
/ Julia
 
Lilla Harmoni! D-ponnysto på 147 cm i mankhöjd!<3<3

Hästar!!

Finaste Tingeling!!

TRÖTT!

Tjenare... Är trött. Lång dag. Mycket att göra. Ikväll blire kanske att sova med Ebba´!!!<3 Love you girl!<3<3 Ska bli kul.Imorgon blir det att följa med på Elsas provapåridning! Leda henne och lite så... Inte skitkul. Eller det beror på vilken häst hon får. Hoppas hon får nån liten ponny... Hon har bara ridit stora hästar typ varje gång. Haha. Nu ska jag göra en liten bild på finaste Blondie!<3<3 I love you!
 
/ Julia
 

Tävlingen!

Hej!! Nu är jag hemma efter en lång dag med hästarnna.
 
På morgonen så smörjde jag och borstade Salsa och lite sånt. Sen åkte vi vid halv tolv. Tog ungefär 1 timme. När vi kom fram regnade det fortfarande.
 
Så vi anmälde om till 60-70 cm istället. Det var så himla blött, mjukt och geggigt. Banan bestod av 7 hinder. Det började med ett blå-gult enkelt räcke. Efter det en sväng till ett grön-vitt-gult räcke på båge till ett grönvit räcke med en grön planka. Det var super Mario på de hindrets hinderstöd!! Haha... Vidare till en brun-vit oxer. Efter den ett blå-vitt räcke med en grind under. Läskigt sa Salsa. Hon tänkte stanna men hoppade ändå!! På båge till ett röd-vitt-blått räcke! Och sen sista hindret. Ett svart-vitt hinder med stora svart-vita skärmar på hindret. Lite läskigt tyckte hon men hon hoppade ändå.
 
Två felfria rundor blev det. Jättenöjd!!!!! I 60 cm var hon lite seg. MITT fel att jag inte tröck på henne. I 70 cm var hon piggare! Jaa så här har väl min dag sett ut då. Lila rosetter var det!! Snygga<3
 
DUKTIG PONNY!!! Älskar dig<3
 
/ Julia

Haha

Shit vad små vi va!<3 Vi var ju riktiga dansproffs... Eller???
 
Haha! Love you girl.
 
/ Julia

Hoppträningen!

 
Hoppträningen igår då. Hoppade bana och lite övningar. Vi började med att hoppa på volt. Gick bra. Sen vidare till att hoppa en mini bana på fyra hinder. Vi hoppade typ som på bågar. Men det gick bra i alla fall. Sen till självaste banan. Hoppade den två gånger och båda gångerna låg hindrena på 80 cm. Det började med en gul oxer med tegelmur under! Efter den ett grön-vitt räcke till en röd-vit oxer med röda skärmar under. Hon rev den röda oxern första rundan. Efter den en blå-vit oxer på båge till ett röd-vitt-blått räcke. Högersväng till ett grönt räcke med en grön grind under. Det stannade hon på två gånger första rundan. Till en tvåkombination med ett galoppsprång. Den hoppade hon jättebra på. Sen en ganska snäv sväng till ett blått räcke med vattenmatta under. Den stannade hon på en gång i första rundan. Till den gula oxern med tegelmuren under igen. Och sen i mål! Inte jättenöjd med första rundan... Sen hoppade vi den en gång till och då kom vi runt felfritt. Jättenöjd med den rundan. Var jätteglad efteråt!<3 Så det känns ganska bra inför tävlingen imorgon...
 
Har även ridit nu. Blev lite skritt, trav och galopp längs skogsvägen. Var för halt för att rida på gärden... Det gick väl bra. Har inte så mycket mer och säga. Ha en GRYM helg nu. Imorgon blir det inte jättemycket update. Lite på morgonen och när jag kommer hem sen!!! Önska mig lycka till nu då!<3<3
 
 
Hare så bra nu då!<3

I'm sorry..

Att jag inte bloggat idag men ni vet. Upp vid sju. Whoops kanske LIIITE sent. Äta lite fort, kasta på mig kläder och sticka ner till bussen. Tare lite lugnt ett tag och sen skolan. Men NU är jag hemma och kan blogga. Dagen då. Skola med 4 ganska chillektioner. Sen hem. Vänta på bussen i regnet är KALLT!! Äta lite mat här hemma och nu datorn. Jaa vad ska man säga mer. En viss person tycker att jag inte skriver når kul MEN då vill jag ju ha eran hjälp att lösa det här. Vill ju skriva bra saker så att ni hänger kvar. Förstår om ni tycker att jag är tråkig men vad vill NI läsa om då??? HJÄLP MIG!
 
Skritta,trava och lite galopp på ponnyn idag. Hon måste vara pigg och glad imorgon. Ska berätta om träningen i ett annat inlägg... Ikväll kommer bästa kusinen hit! Johanna!<3<3 Älskar dig.
 
Imorgon äre tävling på Åtvidaberg klockan två. Ser man nån??
 
Om nån ska dit och har lust och fota så skulle jag bli jätteglad!<3<3
 
Debut 80 cm. NERVÖS! Ska visa henne alla hinder först så att hon får titta på dem innan vi börjar hoppa så att vi inte riskerar att få ett stopp eller flera. Skulle inte vara skitkul. HOppas ju självklart på en felfri runda. Skulle hon riva. Visst helt okej. Stannar hon en gång okej men helst inte flera. Åtminstone inte på samma hinder.
 
Nu ska jag skriva lite tidsinställda...
 
/ Julia
 
 
Älsklinsponnyn! Och snygga jag!!!! Eller inte

Trött!<3

 
Hej!! Lyssnar på asbra musik... Skolan idag rå. Chill första lektionen. Hade vikarie i spanska så vi fick kolla youtube istället. Ganska chill eller vad tror ni! Andra lektionen matte gick fort. SO också. Sista lektionene svenska och aa det gick väl också rätt så fort. Ikväll TAGGAR vi hoppträning. Snart äta och sen ner till stallet.
 
Lördag= TÄVLING!! Kul grejer. Synd att lokala blev inställd men istället blire ju en pay N jump så får ju träna på att tävla 70-80 med henne. Aldrig tävlat 80 förut så är NERVÖS. MEn jag är sån. Är nervös typ flera veckor innan men så fort jag sätter mig på hästen på tävlingplatsen så slutar jag vara nervös. Haha men sån är jag bara.
 
Hon som ska flytta hit sin häst kommer nog göra det snart. Vi ska väl snacka lite om bestämma nåt snart... Typ väldigt snart! KUL skare bli. Riktigt kul faktiskt. 
 
Nu ska jag äta och Alicia fotar och filmar med kameran idag. Oturligt nog kan jag inte få in bilderna på datorn och det SUGER! Hatar verkligen våra datorer för de är SJUKT efterblivna. Blir GALEN... Jaja jag får väl försöka få in de på nåt sätt typ snart!
 
Love you guys<3
 
Sötaste ponnyn EVER!<3<3
 
/ Julia

Godmorgon

Nu sitter ut jag i soffan och FRYSER!!! Det är askallt. Ska snart gå ner till bussen. Ikväll taggar vi hoppträning. Och på lördag taggar vi pay n jumpen!!!<3

Love you...

Godnatt

Är typ trött nu. Ska vara med på pay n jumpen på lördag!! 70 och 80 cm! Kul. Nae nu måste jag sova så godnatt.

Snart rida!!!

Hemma nu efter en ganska kort dag i skolan... Var iväg till stan ett tag men vill inte att det kommer ut här varför. Ni som vet ni vet! Right??
 
Åt på stan också! Kyckling, pomme och vitlökssås!!<3 Gött äre.
 
Nu ska Ebba och jag snart rida. Bommar och markarbete blir det. Så att hon lär sig lyfta på benen ordentligt!! Tråkigt att tävlingen blev inställd men jaja! Inte deppa över det. Tänka framåt istället. Mycket bättre!<3
 
På tal om tävling så är det bara en person som har anmält sig till min bloggtävling så jag väljer därför att ställa in den... Eftersom only one person är med så blir det inget kul. Tyvärr... Men det är erat val på sätt och vis. Hade fler kommenterat så hade det blivit bloggtävling men nu blir det ingen!
 
Sorry guys:(
 
Imorn följer Alicia med till SRS och fotar och filmar! KULKUL!<3 Så då får ni bilder så fort datorn lär sig att samarbeta! Den är ju liiiite trög som ni vet. Min har ju lagt av helt och mammas som jag bloggar från nu är skitseg... Not really fun!
 
Så här hoppas jag att tävlingsschemat kommer se ut nu.
 
29/9: Skoglotten! Regional 80 cm. ( anmäld)
 
13/10: Kinda ryttarförening. Lokal 80 cm.
 
KM på SRS! Vet inte när men tror att det är i november.
 
Erkänn cool bild!!<3 HAha
 




Godmorgon

Nu måste nae ner till bussen men bloggar lite senare ikväll tror jag. I helgen ska jag göra massa tidsinställda som kommer ut under veckorna!!<3

Mycket att göra!!!

Så har inte hunnit blogga. Kom hem vid typ halv fem. Åt och gjorde läxa i två timmar. Åt igen. Till stallet. In duscha. Fattar ni??? Tyvärr så är den lokala tävlingen på Åtvidaberg inställd på grund av för få starter. Istället anordnar de en pay n jump. Kanske är vi med på den. Sen blire skogslotten. Regional 80 cm. Efter den blire nog nåra fler lokala. 80 cm. Sen åker vi till USA och när vi kommer hem tror jag att det är KM på SRS!!! Kul! Nu ska jag sova. Hinner knappt blogga i veckorna men försöker verkligen!!<3

Love you!<3

Godmorgon

Är trött som vanligt. Står och väntar på bussen. Går till halv fyra idag!!! Orkar inte. Nu blev det kallt också. Längtar asmycket till på lördag!!! Då debuterar vi 80 cm!! (L:D)

Emma hänger med efter skolan. Kul!!!

Godnatt

Ska sova nu.. Imorgon hänger Emma med hem. Göra lite läxor och kolla twilight!! Kulkul

Godnatt!!<3

Ridit ponnyplutt...

Hej! Nu har jag ridit och ätit. Gick jättebra att rida. Vi skrittade typ runt HELA gärdet först och sen travade vi ett varv runt gärdet i höger varv och ett varav runt i vänster varv. Efter det galopperade vi typ bara pyttelitepå gärdet. Sen galopperade vi HELA vägen ner på skogsvägen och sen hela vägen tillbaka!!! Jätteduktiga var dem. De var inte ens trötta efteråt.
 
Vi har även anmält oss till åtvidaberg idag och då hopar jag 70 och 80 cm. Helgen fter det blir det troligtvis att åka till skogslotten och hoppa regional 80 cm!! Då blir det bara 80 cm eftersom det var det lägsta för D-ponny... KUL grejer på gång alltså.
 
Nu ska jag fixa lite bilder och filmer och en massa kul! Bye
 
/ Julia
 
Fin bild va??? SÖTASTE PONNYN EVER!<3<3

Äntligen hemma!

Hemma från skolan nu. Något skönt att bara typ chilla ett tag. Ska rida nu och vi ska galoppera MYCKET!!! Nu måste jag dra men bloggar ikväll...
 


/ Julia

Trött

Är astrött!! Och så ska man till skolan. Jaja får väl överleva.

Godmorgon!

Godnatt

Ska sova snart så säger Godnatt!
 
Godnatt.
 



Jag ÄLSKAR dig!

Gud vad sjukt J*VLA mycket jag ÄLSKAR min häst. HON är helt perfekt. Skulle inte vilja ändra nåt på henne för då skulle det inte va HON liksom... På lördag ska vi ut på våran första LOKALA tävling. Jag = NERVÖS!! 80 cm första gången och har ALDRIG tävlat dit där vi ska. Nån som vet om det är bra där??? Salsa blir en röd ponny då. Nya schabraket. <3 Sitter och tittar ut genom fönstret och därute går två FINA ponnysar och betar i hagen. Och en av dem är MIN! Helt sjukt. Det klicka direkt mellan oss. Behövde bara se EN bild på henne och jag bara HON är MIN! Och nu står hon här och är BARA MIN! Sjukt lycklig tjeja här... ÄLskar dig Salsa! !!
 
/ Julia
 













Ledsen...

Att jag inte bloggat nåt idag men har verkligen inte hunnit. Ebba och jag har varit i stallet sen typ 11.00 eller nåt sånt. Vaknade vid halv tio och åt frukost. Ringde Ebba och när hon kom så red vi direkt. Red på ett fält på en ganska lugn och fin ponny. Hon har tyvärr fått för sig nåt nu så när hon tycker att det blir jobbigt kör hon upp huvudet och halvt snurrar runt... Inte jättekul men jaja. Så länge jag fortsätter att tänka framåt så går det bra. Red lite skänkelvikningar idag och det gick hyfsat bra faktiskt. Jag är faktiskt väldigt nöjd med passet. Sen när vi kom tillbaka så provade vi att knoppa ponnysarna och ryktade dem ORDENTLIGT vilket behövdes...  Hon fäller nu. Haha knäppis. Sen släppte vi ut de i hagen. Efter det byggde vi fram lite hinder och byggde fram lite övningar som går att göra. Nu har jag fikat med Farfar och Monica. Gott med kladdkaka!!<3 Snart ska jag kolla igenom läxorna lite inför nästa vecka. Är typ klar med alla men ska kolla på de igen.
 
KOM IHÅG att det är bloggtävling fortfarande!<3 Ni kan komentera i vilket inlägg som helst...
 
Bara för att jag har bloggat så dåligt så får NI bestämma en sak som jag ska skriva om. Nåt INTRESSANT som många vill läsa...
 
De är ju för söta! I <3 U
 
/ Julia
 
Juste vi ska tävla på Åtvidaberg ridklubb på lördag!! Lokal 70-80 cm! TAGGAR!!!!!!

Hemma

Hej!! Nu har jag varit på Hööks. Det är inte skitlätt att hitta en väst till mig eftersom jag är så lång och så smal. Därför fick vi specialbeställa en väst och så här Hööks av sig när de har fått in västen. Men jag köpte ett rött schabrak till henne. Supergulligt.

Nu har jag varit ute hos hästarna. Båda två låg mer bredvid varandra så var tvungen att gå ut och kolla. Blev lite bilder på dem.

Sötisar!! Nu ska vi till Alicia så vi hörs. Toy blev visst lite trött.


Hööks!!!

Snart bär det av till Hööks. Ska köpa en väst och vi får väl se om det blir nåt mer. Ikväll ska vi äta och så hos Alicia. Kul kul!!!

Bye sålänge.


Haha

Måste bara berätta två lite kuliga saker för er.

På min första tävling red jag på en b-ponny som heter Spirit.an fick bestämma hur högt man skulle hoppa precis innan man gick in på banan och skulle hoppa. Jag hade inte en aning om hur högt 35 cm var men jag säger det. Jag vill hoppa 35 cm. Jag tänkte travhoppa banan men hon hoppade ju och landade i galopp. Jag hade alldeles för långa tyglar så set slutade med att hon stannade och jag ramlade av. Haha. Lite kul faktisk. Det konstiga är att jag fick en rosett i alla fall!!!!

På min första dressyrtävling så hade jag en häst som heter Lux. Den här tävlingen gick det ganska bra på faktiskt. Det var bara min klädsel som var problemet. Jag hade hål på BÅDA knäna på mina vita ridbyxor. Så jag fick ta ett par vita thights stavning* på mig under bara för att hålen inte skulle synas!!! Hahaha

Lite galen är jag!!


Min bruna prinsessa!!

Nu har jag skrittat ut på min bruna prinsessa. Det gick väl sådär bra. Skrittade barbacka. Först red jag lite i skogen och där mötte vi tre söta rådjur. Sen skulle vi gå lite på skogsvägen men kossorna låg precis vid staketet och de ville hon inte gå förbi så vi vände. På väg tillbaka flög det upp en fågel precis bakom henne så då stack hon iväg lite. Men jag har ju åtminstone inte ramlat av så det har väl gått bra!!!❤ älskar dig ponnyn.


Svar på frågorna del 2...

Här kommer ännu mer svar!
 
1. hur högt har du hoppat barbacka? Jag har hoppat 75/80 cm barbacka med Salsa
2. vad är det högsta du hoppat och med vilken häst? Det högsta jag har hoppat är 1m med Salsa. 
3. vad är det högsta du tävlat? Det högsta jag har tävlat är 70 cm.
4. hur högt hoppade du på din första tävling och med vilken häst? Haha! Jag hoppade 35 cm på min första tävling med lilla Spirit på SRS!
5. vad är planerna med salsa? Planerna med Salsa är väl att hon och jag ska hoppa L:B nästa höst och sen får vi väl se lite. Om jag inte växer mer så kommer jag nog ha kvar henne så länge jag kan.
6. vad tycker du är roligast i skolan? Rasterna är lätt roligast. Annars äre väl bild eftersom jag valt bildprofil
7.
vad tycker du mest om:
godis/chips
sommar/vår
snö/hagel
hoppa/dressyr
trav/galopp
nicholai hollesen/jacob ling vannerus
bellman/stella
rida/kompisar
fest/va hemma
morgon/kväll
 
Hoppas svaren duger!
 
Duktiga mamma som har fotat!<3
 
/ Julia

Jag gråter fortfarande...

För att jag saknar dig så GRYMT mycket.
 
Du kom till mig hösten 2010. Jag längtade sjukt mycket efter dig fast jag var lite rädd för dig också.
 
Vi gjorde många kul saker. Jag kommer ihåg en dag i vintras. Ebba red på Tingeling och jag red på dig barbacka på ett gärde. Sen vände vi tillbaka till de andra och fattade galopp och ni bockade nästan hela vägen tillbaka. I full galopp, barbacka på en bockande häst. DET är en GRYMT cool känsla när man sitter kvar!<3 Jag satt där på VÄRLDENS finsate B-ponny och jaa det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig.
 
Sen åkte du iväg. BORT från mig och jag kunde inget göra. Jag gråter fortfarande när jag tänker på dig.
 
Många tänker att det är väl inte samma sak att lämna tillbaka en häst som man har hyrt som det äratt sälja en häst som man har köpt. MEN det är precis samma sak.
 
Har ALDRIG gråtit så mycket som jag gjorde då. Ville inte lämna DIG! Men nu är du borta FÖRALLTID!
 
Blondie! Jag ÄLSKAR dig...
 
Finaste!<3
Varför så FIN!<3
ÄLSKAR DIG!









I miss you forever, but I will NEVER stop love you<3
 
/ Julia

BLOGGTÄVLING!

Hej!!
 
Nu ska jag ha BLOGGTÄVLING!!!!!!
 
Så här gör man:
1.Länka bilden på eran facebook, blogg, eller vad ni nu har!!!!
 
Länka min blogg på FB, Blogg osv.
 
Kommentera vart ni har länkat bilden/bloggen och vilken färg och storlek ni vill ha på pannbandet...
 
Lycka till!<3
 
/ Julia

Lite svar på frågorna...

Här kommer det lite svar på frågorna.
 
1. Vad tycker du om Nellie B? Jag tycker Nellie är en grym tjej som är sjukt duktig.
 
2.Vad hette din första kille? Det du...
 
3. Hur ska den perfekta killen se ut? Jaa du det vet jag inte riktigt.
 
4. Vad tycker du om Jacob Ling Vannerus? Vet knappt vem han är men tyker att han är en grym ryttare och det är synd att han slutade.
5. Vilken del av PA tyckte du mest om? 1,2,3? Jag tyckte nog bäst om 3:an. Vet inte varför egentligen.
 
6. Vart köper du dina kläder och ditt smink? Mina kläder köper jag mest på Gina Tricot. Sminket har jag typ fått allt och vet inte var de har köpt det.
7. This or That.
 
Jumpa/matte
 
kakor/tårta
 
kille/kompisar
 
jag/Salsa förklara dig Anledningen till att jag väljer Salsa är för att hon är ju MIN häst. Asså det är sjukt svårt att förklara men jaa. Hoppas du fattar.
Mogata/Ramunder
 
Rida/köra häst
 
Här fick ni lite svar på några frågor ! Hoppas det duger.

Godmorgon

Har nyss vaknat och ätit lite frukost. Ska snart ringa Ebba. Vi ska ju städa lite i stallet idag och sen ska jag öven in till hööks efter lunch. Ska få en ny väst! LYCKLIG!<3 Ska nog sätta mig och svara på lite frågor. Kör skriftligt då jag inte orkar göra ett videoinlägg... Kommer även bli en bloggtävling. MEN först vill jag veta. Ska vi tävla om en grimma eller ett pannband?
 
Lyssnar på GRYM musik just nu. Älskart. Vad tycker ni om headern??? Är den bättre än den förra?
 
Haha sötis!<3
¨Gullig va?? Tyvärr finns han inte i livet längre...R.I.P Hugo-Bertil
R.I.P Denna söta hunden. Kommer inte ihåg vad han heter för det var så länge sen men de blev i alla fall tvugna  att ta bort honom. Fina, snälla voven!<3<3
 
/ Julia

Godnatt

Nu ska jag sova!! Godnatt. Imorgon kanske det blir att åka in till hööks!<3<3

Säger

Säger GODNATT nu eftersom jag troligtvis inte bloggar mer. Hade tänkt göra en liten kul grej. Ska skriva ett inlägg nu men som inte publiceras förns om typ 5 månader eller nåt sånt. Lite skoj bara. Ska skriva hur många besökare jag har haft som mest nu och se om det har blivit nån förändring osv!! Haha jaja säger väl godnatt nu då.
 
 
 
Min underbara söta lilla Clara som inte är så liten längre. EN av världens snällaste och lugnaste kor och hon är nästan bara MIN!<3<3 Sjukt lycklig

Tror det blir bloggtävling!

Om jag får en fråga till blir det garanterat bloggtävling. Om inte så kör jag nog bloggtävling ändå...

MEN fråga gärna fler frågor.

Hoppträningen.

HOppträningen igår då.
 
JAG tycker att det gick helt okej faktiskt. Blev ju som sagt nåra stopp på en riktigt maxad oxer. Hoppade ju som sagt bana på 80/85 cm. Och oxer var VÄLDIGT bred så den tyckte hon var läskig.
Vi började med att hoppa fram på en volt. Ponnyn bjöd riktigt bra och det kändes som att det flöt på. HELT okej uppvärmning tycker jag. Hon bjöd som sagt bra. Sen hoppade vi lite stuts. DEN börjar faktiskt sitta riktigt bra nu. Sen skulle vi hoppa vattenmatta. Då blev jag lite nervös... MEN gud vilken förändring det har blivit på ponnyn. Hon kommer in och hoppar den som om hon inte har gjort annat! SJUKT stolt över lilla plutt.
 
Sofia sa även att på vissa hinder när vi kommer lite nära eller lite fel hade hon FÖRR valt att stanna men nu börjar hon bygga muskler och få BRA självförtroende! Sen sviker självförtroendet henne lite ibland men det är bara att köra på för hon KAN!!!!
Jaa det var lite om hoppträningen. Som sagt tyckte jag att den var helt okej.
 
Whoops! Hon stannade visst!!<3 Haha hon är ju för go!<3
 
/ Julia

Frågestunden.

Hej!! Se till att fråga ännu mer frågor för då blire en bloggtävling.
 
Sen har jag en fråga. Ska jag svara i ett videoinlägg eller skriftligt???
 
/ Julia
 


Min mamma är f*n grym på att fota eller vad säger ni??

Ny header!

Vad tycks om nya headern??? KRITIK önskas!<3

KOMMENTERA!<3

Love u

Hej igen...

Har varit ute på promenad med Salsa och aa det regna men dewt var helt okej. Mamma gick med. Nu ska vi snart äta. Sen äre godis. Ska göra ett tidsintällt nu om hoppträningen.
 
KOM IHÅG!! Om det blir tillräkligt många frågor så ska jag ha en blogg tävling. Promise you.
 
Saknar sommaren nåt enormt!
 
Eller vad säger ni??
 
/ Julia

Blir så ledsen...

Jag älskar mina kompisar men BARA de som är äkta. Jag kan lita på de flesta av mina vänner men inte ALLTID!! Jag har idag blivit ledsen på några av mina vänner. Nämner inga namn och vill helst inte att nån får reda på vilka det är. Blir så himla ledsen när nåt sånt här händer. En av mina kompisar som jag står väldigt nära har slutat prata med mig och jag vet inte varför.
 
Visst! JAG har också varit dum MÅNGA gånger. Men det var faktiskt ett tag sen nu. Som jag liksom inte ens pratade med min kompis som jag känner ganska väl. Blir GRYMT ledsen. JAG älskar mina kompisar. MEN bara de ÄKTA vännerna. Utan er är jag inte hel. Utan er är jag inte mig själv! Utan er faller jag LÅNGSAMT ihop till en hög och det är bara NI som kan få mig hel igen.
 
Det är inte bara ni som har gjort fel. Jag drar mig gärna undan när ingen verkar bry sig om mig. JAG måste lära mig att ta mer plats. Det är INTE lätt eftersom jag är en ganska blyg person. Anledningen till att jag ÄLSKAR mina ÄKTA vänner så mycket är för att de är sig själva. DE försöker inte härma nån annan. ALLA har egna personligheter som man måste ta tillvara på. JAG skulle ALDRIG be nån ändra på sig för att jag inte gillar nåt den gör. Jag tänker istället. Whatever liksom jag kan väl gilla personen ändå.
 
Sen har jag ju min älskade häst. Jag går ALLTID till henne när jag är ledsen över något som t.ex idag. JAG och hon har varit ute på promenad och jag inser verkligen att jag ÄLSKAR den här hästen nåt OTROLIGT! Utan henne skulle det också finnas som ett stort hål i mig som bara HON kan läka. Jag har ett hål i mig som ingen kommer kunna läka. BLONDIE!!!!!!! Hon beydde SJUKT mycket för mig och nu är hon borta för alltid. Gråter när jag tänker på henne. GRÅTER ofta när jag tänker tillbaka på ALLT kul vi gjorde och ALLT hon gjorde för mig. SAKNAR henne nåt enormt och det hålet hon lämnade kvar inom mig kommer ALDRIG läka...
 
I miss you forever but i will never stop love you!
Hösten 2010! Ett oförglömligt minne...
 
Sen kom du och räddade mig.
MIn fina vän Sandra!
Puss Ebba!
Finaste Emma!
Alicia<3 Love you...
Moa! Älskar dig tjejen.
 
 
KOMMER alltid finnas här för er. Det här var inte ALLA men de som står mig ALLRA närmast. Två av er vet typ ALLT om mig. ÄLSKAR ER TJEJOR! Bara så att ni vet och GLÖM inte att jag alltid finns för er...
 
/ Julia

Nu...

Sitter jag på Elsas frita. Mamma kommer snart och hämtar oss. Ska nog ringa till Ebba nu.

Chao

Skolan

Nu ska vi ha bild. Hoppas det är lite kul. Emma tycker att jag ska svara på frågorna i ett videoinlägg. Vad tycker ni?????

Nu sova...

Ska sova nu men Hoppträningen gick bra. Bana på 80/85 typ. Nåra stopp på en bred oxer. Har aldrig hoppat nån riktigt bred oxer så det är lite bådas fel att hon stanna. Bloggar om detta från mammas dator imorgon. Godnatt

Hopptränat

Lite bilder från hoppträningen. Gick helt okej.


Slutat

För dagen så nu blire hem och äta och göra läxor. Senare blire stallet och hoppträning på SRS!!!!

Nu...

Sitter jag på bussen. Ikväll äre hoppträning och jag ska be mamma fota. Bloggar mer under dagen.

/ Julia

Godnatt

Nu ska jag fixa iordning mig för natten. Ska nog göra om headern i helgen. Nån som vill hjälpa mig???? Nu sova så godnatt. See you tomorrow. ( stavning)

Haha...

Nu har pappa och jag varit ute och byggt ett hinder. ( två hinderstöd och ett plank) Blev faktiskt rätt bra. Sen har vi även gett hästarna kvällsmat. Pappa flyttade Salsa och hon blev lite rädd för staketet och slängde sig. Pappa blev lite rädd men det är sånt man får öva sig på. Nu ska vi dricka varm oboy. GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR!!!!!!!

/ Julia


Ett av...

De BÄSTA passen någonsin med Salsa!!!!!!! Red på ett fält idag. Red inte som på en fyrkant eller vad man ska säga utan red runt hela gärdet i både skritt trav och galopp. Skritten: skitfin ponny. Jättefin form liite seg men annars superfin. Lätt i munnen och så.
Traven: Fin form lite seg i början men blev piggare ju längre vi red. Tillsist hade vi ett riktigt bra tempo och hon var som sagt SJUKT fin.
Galoppen: I vänster varv hade vi inte så bra form men Gud vad hon sprang. Jättefin. Sen fick hon för sig nåt så plötsligt svängde hon höger och bytte galopp. Haha galna ponnyn. I höger hade hon fin form och bra tempo. Har ni någonsin suttit på eran ponny/ häst och galopperat på ett stort fält och vinden blåser i håret?? Det är sååååå underbart. Har man aldrig gjort det kan man inte föreställa sig hur det känns... Helt underbart. Så är sjukt nöjd med dagen. Fin ponny och NÖJD ryttare.


Hemma

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma. Sitter och glor på TV!! Snart ner till stallet!! Rida Salsa och fixa lite. Vad tycker ni. Är bloggen för rosa?? Lämna en kommentar och svara på min fråga. Har även fått ett önskemål om en frågestund. Så nu kör vi på en frågestund. Fråga vad ni vill. Svarar på alla i ett inlägg så se till att fråga riktigt många frågor!!!<3.

/ Julia

Astrött

Hmm. Varför är jag ALLTID trött. Dygnet runt typ. Jaa snart ska jag gå ner till bussen och vänta på den i en halv evighet. När jag kommer hem idag så äter jag nåt samtidigt som jag gör läxorna och sen kommer Ebba och då ner till stallet. Rida Salsa på ett fält. Mycket galopp idag. Lugn fin ARBETAD trav så att hon håller formen. Mycket trav också. Tänker nog trava runt hela fältet med volter och så på vägen. Sen back to stallet. Smörja och sopa fixa foder osv. Jaa bloggar mer hemma sen.

/ Julia

Godnatt

Sov så gott alla. Ska plugga lite mer biologi innan jag somnar. Så säger godnatt...

/ Julia

Stallet

Tjena!! Nu ska jag ner till stallet med Ebba och göra läxan där. Ska även kolla vad Ebba har köpt på Hööks. Hej då...


Nu...

Har jag kommit hem. Har varit ganska chill i skolan idag bortsett från att vi sprang 2 km. Sen gick jag och Alicia hem till henne när hon hade slutat. Vi åkte till stallet nästan direkt och vi har typ mest pysslar lite med Wincent. Det är hennes häst. Sen körde vi lite frihetsdressyr tills det började regna. Imorgon ska vi ha nån typ läxa i biologi om typ celler. Imorgon ska jag rida dressyr på Salsa och galoppera ganska mycket. Nu ska jag äta och sen ska jag plugga om celler. Haha undra hur det går. Ska även läsa på spanskan så kan kanske inte blogga mer idag men ska försöka.

/ Julia


Godmorgon

Gud vad skönt det var ute idag. Har ju varit så kallt alla andra dagar men nu tycker jag att det är riktigt skönt. Red med vinterjackan härom dagen för att jag frös så dant. Haha lite knäpp är jag. Följer det Alicia efter skolan idag och ut till hennes stall. De har flyttat stall så vet inte hur det ser ut. Så det ska bli kul att se,!! Salsa vilar ju som sagt idag och imorgon går hon ett dressyrpass. Nu väntar jag på bussen och den borde dyka upp snart.

/ Julia

Gud

Förlåt mig igen. Hade jätteont i huvudet när jag kom hem så gick och la mig direkt. Sen när jag vaknade åt jag lite och sen direkt till stallet. Där red jag Salsa. Det vart så sent så red henne på fältet istället. Jobbade lite bommar och lite små stuts och det gick bra. Hon slängde lite med huvudet idag också men jag försökte trycka fram henne då och då struntade hon i det så är nöjd. Formen var inte så bra men jag krävde inte så mycket av henne. I morgon vilar Salsa och jag följer med Alicia hem. Bloggar från henne. Hej då...

Trött...

Nu har vi suttit och läst i en timme. Idag blir det att klättra backe. Med Salsa alltså. Bara lite lätt och jag tänker inte kräva så mycket av henne.

Gomorgon

Har vaknat nu och är klar. Ska snart gå ner till bussen. Red Salsa på pelham bettet igår och hon går sjukt bra på det. Övade mycket på böjt spår och vi satte även ett galoppombyte. Så jag är nöjd. I skritten däremot så fort jag kortade upp tyglarna så slängde hon huvudsyftet bakåt och snurra runt. Det märktes inget i traven eller galoppen men jag tror det var att det klia på henne. Nu måste jag gå till bussen så hej då...

Sep. 09, 2012

Har gått jättebra att rida idag. Får berätta mer imorgon för nu måste jag sova. Just nu är jag SKUKT glad. Tyvärr får ni inte veta varför än. Vet inte när no får reda på det. Bloggar på bussen imorn. Det vet ni!!!!!
Bild på Elsa och Tarzan och mamma och Alfons.


Trött tjej

Godmorgon. Är trött!!! Har precis gjort läxan som vi har till imorgon. Vid 13.00 åker vi till Alboga för lillsyrran ska rida. Undrar vilken häst hon får. Minns när jag prova på red precis som hon gör nu!! Det var SJU år sen. Helt sjukt att jag ridit i sju år. Jag har ridit i lite mer en halva mitt liv. Haha. Efter det åker vi till NFK och där ska mamma rida! Undra vilken häst hon får. Kommer bilder på både mamma och Elsa!! Sen blir det hem och rida Salsa. Skritt, trav och galopp. Rider nog med pelham idag om inte Ebba ska göra det. Imorgon är det ju skola igen. Har ingen som helst lust att gå dit. Så SJUKT tråkigt faktiskt. Men man måste ju. Kommer update under dagen. Hare gött!!


Har ridit...

Nu har jag ridit. Hoppade lite stuts idag och det gick bra. Hon bockade en gång min lilla busponny. Nu ska vi på fest. Typ kräftskiva!! Ska försöka blogga därifrån...

/ Julia

Godmorgon

Ligger i sängen och ska snart gå upp och äta frukost. Sen ska jag ringa till Ebba och kolla om hon vill rida med.mig...

Godnatt

Nu ska jag sova. Pappa och jag har sett på nån film och den slutade nu. Godnatt!!<3

Natti

Lite bilder på Salsa kommer nu... Förövrigt så har jag skrittat Salsa idag. Hon var lite tittig och spänd men inte farligt. Nu tittar jag på TV med större delen av familjen. Säger Godnatt så länge!!❤ Sista bilden är från hoppträningen med Salsa. Inte så bra kvalité men det får duga!!!

¡Chao!


Hoppträningen

Hej!! Hoppträningen igår gick riktigt bra. Blev tre stopp. Två på ett 90 cm räcke och ett på en oxer. Vi hoppade bara en serie igår vilet var kul. Vi red för Maria Linder som jag hade när jag gick i nybörjargrupp... Haha rätt så länge sedan. Hon kände faktiskt igen mig när hon fick höra namnet. JAG gillar verkligen Maria. Hon är SJUKT duktig. Men i alla fall. Vi hoppade en serie från ena kortsidan till den andra. Alltså så hoppade vi "rätt upp". Det började med en låg stuts. Vidare med ett galoppsprång till ett räcke. INte så högt det heller. Efter den ett till galoppsprång och sen ett räcke till. Den låg på 90 cm som högst när JAG hoppade. Sen två galoppsprång till en oxer som var sista hindret i serien. Oxern kanske låg som högst på 80-90 cm. Är riktigt nöjd faktiskt. Kändes bra även fast det blev några stopp men jaja. DET händer ALLA!! En bra övning tycker jag. SÅ nu är jag riktigt taggad inför att tävla. Troligtvis ska vi till Åby den 22 september. Man kan ju hoppas i alla fall!!<3<3 Det här var hoppträningen. KOMMENTERA NU OCKSÅ!!!! BEHÖVER LITE KRITIK FRÅN ER!
 




Det går ju framåt åtminstone!<3 JAG <3 DIG!
 
/ Julia
 
Förövrigt så är "sås" på spanska "salsa"!!! Haha lite kul vare faktiskt...


Morning

Nu står jag och väntar på bussen.Hoppträningen igår gick bra!!! Kommer ett inlägg om det ikväll då jag har tillgång till datorn och har fixat stallet... Bye

Måste...

sova nu men hoppträningen gick bra!! Godnatt...

Spanska

Tjena!! Nu har jag haft spanska. Kul faktiskt!!! Nu har vi en halvtimmes rast och sen matte.

Chao

Bussen

Tja!! Sitter på bussen och är påväg till skolan. Vi börjar ju som sagt med spanska !! Kul faktiskt eftersom vi fick den bra läraren. Ikväll är det hoppträning och det kommer äga!! Ska jobba på att ha en bra galopp och sträkta tyglar. Då hoppar hon skitbra?!!<3. Snart är vi i Söderköping. Bloggar mer på rasterna tror jag...

/ Julia

Godmorgon

Hej alla!!! Står och väntar på bussen. Det är askallt så jag hoppas att den kommer snart. Skolan börjar med spanska!!!

Godmorgon

Hej alla!!! Står och väntar på bussen. Det är askallt så jag hoppas att den kommer snart. Skolan börjar med spanska!!!

Bloggat dåligt igen.

Men jag hinner verkligen inte. På dagarna har jag ju skolan och när jag kommer hem är det ju stallet,äta och läxor. Dessutom har jag ingen dator just nu så det blir BARA mobilbloggning vilket inte är nåt kul. Så ni får ha förståelse om jag inte bloggar så mycket . Idag så har jag ridit dressyr på Salsa. Helt själv på ett stort gärde. Ganska skönt att vara själv ibland faktiskt!!! Hon var PIGG i traven men annars var hon lugn och fin så jag är nöjd. Imorgon är det hoppträning!!! Hoppas att det går bra. Nu ska jag glo på TV ett tag sen duscha och efter det sova. Får se om jag bloggar nåt innan jag somnar. Annars försöker jag blogga från bussen.

Bye!!<3

Chillar

Tjena!! Sitter och chillar med BÄSTA Emma!!! Hann inte blogga imorse. Nu ska vi ha musik. Får väl se vad vi hittar på. Sista lektionen spanska!!!

Förlåt


Tja!!! Glömde blogga på bussen. Och på rasterna typ hann ´jag inte. Sen dog min mobil och så nu har jag ätit och kommit hem! Ska snart ner till stallet så det blir bara en snabbis nu. SKA skriva några långa inlägg ikväll om jag får några ideer och då ställer jag dem på tidsinställda så kommer de ut under dagen imorgon tror jag minsann!  NU måste jag byta om och sen drar man ner till stallet. Ska smörja lite.
 
Saknar DIG!<3 I will never forget(stavning) you...

Godmorgon

Hej!! Står och väntar på bussen. Bloggar mer när jag sitter på bussen.

/ Julia

Bästa

Hejsan!! Har ridit bästa nu och det gick bra. Satt på en pigg och glad häst idag. Vi red på ett fält där vi inte brukar rida så mycket så det var nog därför hon var piggare än vanligt. Mycket travarbete idag och mycket utan stigbyglar. Känner att det går riktigt bra att sitta ner nu. I början tyckte jag att det var skitsvårt och att det skumpade jättemycket men det går bra nu. Nu ska jag sova men bloggar imorgon!! Det vet ni...

/ Julia

Skolan

Hej!! Har varit i skolan. Sitter och väntar på mamma. Emma och jag missade bussen för våra lärare släppte oss ALLDELES för sent!! Ska skritta och trava Salsa idag!!

Bye

/ Julia

Godnatt

Sov sött allihopa!! Vi får se om jag somnar alls!! Är sjukt täppt nu alltså. Slipper åtminstone att simma imorgon!

Natti.

/ Julia

STOLT!!!

Hej! JAG har världens BÄSTA ponny. Hoppade en bana hos Fia idag. Vi började med en övning med skitkluriga svängar. Det låter lätt när man hör hur man ska göra men det ÄR inte lätt!! MEn det gick bra sen. Hoppade vattenmatta och det gick LYSANDE!! Sen hoppade vi en bana. Först låg den på typ 70-80 cm och sen höjde vi till 1m!!! Så nu har jag hoppat 1 meter första gången och dessutom en bana som bestod av 5 hinder 6 språng! Skitnöjd över lilla ponnyn. Blev några stopp men det är okej ändå för vi kom över tillslut!!! Nu ska vi bara träna så kommer jag säkert nå mitt mål att tävla L:B nästa år!! Tack snälla Fia för att du är en av VÄRLDENS bästa tränare och du får det att värka så lätt!<3<3 Fia friserade även Salsa idag så nu har hon FIN tävlingsman!Nu ska jag dricka lite oboy sen duscha och efter det får vi se vad jag hittar på för nåt! GRYMT nöjd är jag i alla fall!<3<3

 

LOVE YOU!!

 

/ Julia


Nervös...

Nervös inför träningen sen och vet inte varför. Kanske för att det gick så dåligt sist?? Kanske... Nu ska jag ta något och äta och sen TAGGAR vi träningen istället!<3<3 LÄNGTAR.
 
 
Har kollat lite tävlingar och har hittat två stycken som jag gärna skulle vara med på. Problemet är att de är samma dag men vi får prata lite om vilken som är BÄST!!! Hare GÖTT så försöker jag att hinna blogga ikväll!
 
Såå mysigt det är att rida i skogen!! Eller vad säger ni??
 
/ Julia

Whoops

Sorry att jag inte bloggat idag men mobilen var urladdad och jag har inte varit hemma. Jag vaknade 08.15 imorse och var PIGG!!!! Känner mig mycket bättre idag men är fortfarande täppt. Vi typ 09.00 åkte jag in till ponnytävlingarna i Söderköping! Det är skitkul att titta på dem. Har tagit några bilder och lite filmer och så. Ganska dåligt batteri på kameran så blev mest på de jag känner. Så det var kul... Nu ikväll vid 17.00 ska vi åka och hoppträna hos Fia i Djupgrav!<3 Ska bli skitkul och jag hoppas att det går ganska bra! Härom dagen fick jag reda på att morfar kommer behålla ett gärde som stubbåker och att vi typ får det så där kommer våra hinder flytta ner! Nu ska jag nog kolla lite bloggar  och tare lite chill så att jag är utvilad innan träningen!
 
ByeBye<3
 
/ Julia

Bort...

Ska bort till mormor och morfar nu. Är fortfarande täppt men annars känner jag mig frisk!!!
 
/ Julia

Pristagarna...

1:an
2:an
och 3:an!!!
 
/ Julia

Lite bilder från dagens hoppträning...

Hindrena ligger på 120 eller 130cm!
Woops! Fast han satt kvar!
Det var några bilder från idag!!!
 
 

Sjuk...

Hej!! Är sjuk nu och mår faktiskt allmänt dåligt. Har varit täppt HELA dagen och så har jag haft ont i huvudet ungefär halva dagen. Imorse hade jag även ont i halsen. Men nu ska jag berätta om nåt mycket roligare!!! Idag efter dopet skjutsade pappa upp mig till Alboga! Och gissa vem som var där... Nämligen Malin Baryard!!!! Så jag tog ett kort på henne men jag vågade inte fråga om en autograf... Såååå TYPISKT mig! Sen fotade jag även med min nobil på de som tävlade och fick väl till några bra bilder. Ska försöka bli frisk tills imorgon så att jag kan fota lite på ponnytävlingarna också! Skulle vara jättekul att fota där. När jag kom hem från tävlingen idag så tog jag en LÅÅÅNNGGGG varm dusch. Ganska skönt faktikst och efter det gick jag och lade mig en timme för hade så himla ont i huvudet. Har ätit hos mormor och morfar och snart måste jag nog ner till stallet och göra havre och betfor tills imorgon. Var ute och hälsade på ponnysarna nyss men de var mest intresserade av gräset! Haha. Ska ladda upp lite bilder från tävlingen idag på datorn så det kommer bilder sen. En bild kommer redan nu och det är bilden på Malin Baryard!!!!!<3
 
Haha!!!!!!
 
/ JUlia

Dopet

Nu är dopet avklarat. Vi ska bara fika och sen åker vi hem!!!<3

Nu...

Så ska jag på dop. Inte skitkul men får försöka härda ut... Ikväll ska jag och Ebba sova över. Imorgon åker vi och är funktionärer på ponnytävlingarna!!! Ska försöka hinna fota lite också!

/ Julia

Kommentarerna...

Hej!! Ni vet där där det brukar stå att man kan kommentera. Alltså där det brukat stå kommentarer. Jag lyckades fixa någonting så nu måste ni dra med musen över där det brukar stå kommentarer så kommer det fram igen!!!! Förövrigt vad tycks om nya utseendet på bloggen????
 
VRF 70 CM!!!<3

Lite bilder från tävlingar/träningar...

3:dje tävlingen!!!!

Fjärde tävlingen!<3
5:te tävlingen! <3<3
 
Sjätte tävlingen!<3<3
 
SÅÅÅÅÅ NÖJD med alla starter jag och Salsa har gjort. Har ALLTID kommit hem med MINST en rosett. På TVÅ av 6 tävlingar har jag bara fått en rosett och på ALLA andra 4 har jag fått två rosetter! Grymt nöjd med mig och Salsa!!! Snart ser ni oss på de stora banorna...
 
/ Julia
 
 

Godmorgon...

KÄnner mig LIIIIITTTTEEEE sjuk. Är skittäpt, har ont i halsen och typ mår allmänt dåligt. Inget kul alls faktiskt. Det är därför jag vaknade så tidigt. Jag hade föreställt mig en skön natt och att jag vaknade vid tyå 10.00 i alla fall!! Men nej då här vaknar man runt 08.00 och måste gå upp för man kan inte somna om och så måste man även snyta sig. GUD vad jobbigt det är. Ska försöka göra mitt bästa med att hålla mig någorlunda frisk...
 


Ganska FINA bilder på min lilla plutt!!!! Detta var ett tag sen.
 
/ Julia

RSS 2.0