Youtube

Hej!! Sitter och kollar på klippet sen vi tränade nere vid Husby sist!!! Kan knappt fatta att man kan bli så NÖJD!!! Det där var LÄTT den bästa rundan jag någonsin har hoppat med henne!!! Liksom det bara klicka. Hon hoppade allt!! Vattenmatta och 85/90 cm utan problem. HOn tvekade inte ens!!<3<3 Så grymt nöjd över min lilla BÄSTA häst!! Visst hon är LITEN och jag är LÅNG men om ni tittar på filmen. Tycker ni att jag ser lång ut på henne. Det tycker JAG verkligen inte så just nu kommer jag ha henne i åtminstone ett år till och förhoppningsvis har jag slutat växa nu och då kommer jag kunna ha henne tills jag inte kan tävla henne längre!! Så SNÄLLA hoppas med mig. Jag VILL sluta växa och nu har jag bestämt mig för att jag inte ska växa en centimeter till!!!! Från och med nu ska jag mäta mig varje dag. Åtminstone när jag har lust;) Haha nu ska jag typ göra någonting. Imorgon ska vi ju ut till landet och då kanske Ebba ska följa med!! Vi är ju sams igen nu!! SKÖNT!! Hon hade skrivit ett jättegulligt inlägg till mig på hennes blogg. Läser ni den??? ebbabergendahl.blogg.se Om inte GÖR DET!!! Det förtjänar hon!! Jaa ha det bra sålänge så hörs vi antingen senare eller imorgon!!<3<3 Älskar er som läser bloggen!!<3<3
 
/ Julia
 
Gullis sen hoppträningen!!<3<3

Kommentarer
Postat av: Sicktwisted - Moa & Ellen

Allt bra?:D

Svar: Jaa då allt är bra!!
Julia Edvardsson

2012-07-26 @ 00:44:02
URL: http://sicktwisted.blogg.se
Postat av: Sandra Saandriiie Åhfelt

Godmorgon sötis!
Idag börjar jag din underbara soliga dag med att säga att jag har en Dagens blogg tävling och det hade vart JÄTTEKUL om just du var med :))!
Anmäl dig gärna! :) KRAM
http://saandriiiee.blogg.se/2012/july/dagens-blogg-vinnaren-ny-omgang.html#comment

2012-07-26 @ 09:15:31
URL: http://saandriiiee.blogg.se/
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hejsan! Jag har precis sytt ett linne och jag skulle jätte gärna vela veta vad du tycket om den, jag vet att det inte är världens bästa bild men bättre bilder kommer senare idag när jag hämtar min system kamera! :)
http://jaasses.webblogg.se/2012/july/mitt-linne.html#comment (direkt länk)
-
Annars hur mår du? :)

Svar: Jag mår bra! Ett jättesnyggt linne!!
Julia Edvardsson

2012-07-27 @ 04:18:50
URL: http://jaasses.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0